OM OS


Med Made by Italians kommer den ægte italienske tradition ud over landets grænser. Med det genkendelige brand Made by Italians udvælger og udpeger vi de virksomheder, hvor det i sandhed er italienere, der står bag. På den måde ønsker Made by Italians at skabe et netværk af autentiske italienske småvirksomheder og blive samlingspunkt for folk med passion for den italienske kultur og det italienske køkken.

PROJEKTET


Made by Italians er en iværksættervirksomhed, som ønsker at skabe et netværk af italienske forretningsdrivende og et fællesskab for alle, som vil kende til italienske virksomheder i deres område.

Made by Italians ønsker at skabe et genkendeligt brand, som har til formål at sikre, at virksomhederne er autentisk drevet af italienere. Det gør vi ved at håndtere og opretholde et netværk af italienske forretningsdrivende fra mange dele af erhvervslivet.

Vi støtter op om dette netværk ved at skabe et fællesskab, der har til formål at fortælle folk om alle Made by Italians-virksomhedernes nyheder og historier. Det er et sted, hvor folk kan mødes og udveksle viden, ideer og synspunkter.

Med et afslappet fællesskab og stærkt netværk, både på nettet og fysisk, kan erhvervsdrivende og folk fra mange forskellige faglige og sociale baggrunde mødes og dele deres personlige historier, kompetencer og interesser.

Med udgangspunkt i København ønsker Made by Italians at blive en troværdig guide, som kan hjælpe folk med ikke at fare vild i de mange muligheder, de ser omkring sig, hjælpe dem med at finde lige netop dét, de søger. Og det vil i sagens natur være italienere, der står bag.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte os på: info@made-by-italians.com